PUBERTAT POSITIVA PER A NOIES

PUBERTAT POSITIVA PER A NOIES

GUIA DELS CANVIS AL COS, LA PRIMERA REGLA I LA POSITIVITAT CORPORAL

PIETRUSZCZAK, BARBARA

17,50 €
IVA incluido
En stock
Editorial:
EDICIONS DEL PIRATA
Año de edición:
2023
ISBN:
978-84-17207-99-1
Páginas:
208
17,50 €
IVA incluido
En stock
Añadir a favoritos

«Pubertat positiva per a noies és una ajuda d'or per als pares per abordar aquest difícil tema amb la seva filla. La idea de l’acceptació del cos, que les dones adultes maduren amb el temps, ha de començar abans. Són els pares els que aquí tenen un paper important. M'agradaria que el meu fill i els seus amics també llegissin aquesta guia. Més coneixement significa menys vergonya i conjectures. Més comprensió i empatia. Independentment del seu sexe.» —Krystian Hanke, periodista de Radio 357, autor del projecte Tatuar.


Pubertat positiva per a noies és un llibre per a noies sobre la pubertat. Ple de sensibilitat i empatia, està recomanat per a noies entre 8 i 12 anys.
És positiu pel cos perquè:

• Posa èmfasi en el que es pot fer gràcies al cos, no en com es veu.

• Ajuda a construir un llenguatge positiu i sensible cap a una mateixa i el seu cos.

• Proporciona informació de confiança i accessible que ajuda a entendre els canvis relacionats amb la primera menstruació i el període de la pubertat.


«Què és la pubertat?», «què canvia?», «com fer-te més forta», «com et veus a tu mateixa?», «el teu cos per sota del melic», «la primera regla», «com cuidar-te durant la pubertat?», «quan acaba?» i «per què el teu cos és la teva llar?» són els temes que descobriràs en aquest fascinant llibre.
Llibre seleccionat per al prestigiós catàleg White Ravens 2022 publicat per la Biblioteca Internacional de la Joventut, el centre d'investigació sobre llibres infantils més gran d'Europa.


Llibre guanyador del premi Lokomotywa 2021 a la categoria Fakt («Fets») que reconeix els llibres de divulgació científica que desperten i alimenten la curiositat sobre el món.


«Les autores cobreixen un ampli espectre de temes, des de canvis en el cos fins a emocions i relacions, que es presenten d’una manera perspicaç però no aclaparadora. Comparteixen el seu coneixement expert sobre la pubertat femenina, de manera respectuosa amb les lectores. El llibre també és apropiadament subtil, tant textualment com visualment. Les il·lustracions en colors pastel, en particular, expressen perfectament la idea de la positivitat corporal i aborden directament temes que alguns considerarien tabú.» —White Ravens 2022, Biblioteca Internacional de la Joventut.


«Aquest és un llibre que moltes de nosaltres hauríem volgut tenir quan vam passar de nenes a dones. Inspira la positivitat corporal i explica per què val la pena prendre's seriosament l'autocura empàtica.» —Magda Korczynska i Magda Falinska, creadores del projecte educatiu Com criar noies.


«En cert sentit, és un llibre revolucionari perquè remou la càrrega generacional de vergonyes, pors i obligacions inscrites en la corporeïtat femenina. El donaria a cada nena pel seu desè aniversari! (o una mica abans o després). Per a un bon començament.» —Dra. N. Alicja Dlugolecka, pedagoga i educadora sexual.


Altres llibres similars d’Edicions del Pirata:

• Pubertat positiva per a nois

Artículos relacionados