(CAT).CRONIQUES ORIENTALS

(CAT).CRONIQUES ORIENTALS

ROMERO, J.M.

20,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Editorial:
COMANEGRA
ISBN:
978-84-17188-67-2
Páginas:
300
Encuadernación:
Bolsillo
20,00 €
IVA incluido
Disponible en 10 días
Añadir a favoritos

Les Cròniques orientals de Josep Maria Romero són les instantànies del viatger que voldríem ser. Píndoles d’una saviesa desvestida de vanitat, provinents d’aquella mirada de llarg recorregut i alta volada que trepitja el terreny i se’n fum amb elegància dels nostres problemes històrics i conquestes quotidianes. Cent relats memorables nascuts a Els viatgers de la Gran Anaconda de Catalunya Ràdio.

«El viatge és la vida com la vida és el viatge. Per això s’hi experimenta tristesa i alegria, soledat i plenitud, salut i malaltia, bondat i egoisme, amistat i traïció... Pel camí no només et trobes el company, l’amic o el benefactor, també el traficant, el pària o el lladre.»
Toni Arbonès

«Observador minuciós, lent com un cargol, creient en la incredulitat com a fórmula de coneixement, hedonista i espi-ritual alhora. L’escriptura és una activitat del tot solitària. En canvi, la lectura ens serveix per desmentir que estiguem sols.»
Màrius Serra

Josep M. Romero va trepitjar l’Àsia per primer cop fa quaranta-dos anys, entre els hippies que viatjaven per terra fins a l’Índia. Des d’aleshores, no se n’ha desenganxat mai. Ha recorregut milers de quilòmetres per selves, muntanyes, mars, pobles i ciutats. Ha residit a Pondicherry, Shanghai, Vientiane i Chiang Mai. Ha escrit llibres, articles i cròniques radiofòniques de viatges, cuines i filosofia xinesa. Entre els llibres destaquen Sempre l’Oest (la volta al món sense avió i sense mapa), Tao. Les ensenyances del savi ocult i El Tao de la energía.

Artículos relacionados